OPERAȚIUNI DE SUPRAVEGHERE OPERATIVA ȘI INVESTIGAȚII PRIVATE

CONTRAFILAJ

SECURITATE CIBERNETICĂ ȘI INVESTIGAȚII

ACTIVITĂȚI DE INVESTIGARE POLIGRAF

AGENȚIA DE DETECTIVI
HERACLIS

Detectivii din Agentia de Investigatii Heraclis sunt foști ofițeri de filaj și informații rezolvând cazuri complexe pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

O activitate extrem de specializată pe care o accesați atunci când doriți să găsiți răspunsuri la problemele dumneavoastră în confidențialitate deplină, prin operațiuni complexe de filaj și investigare sub acoperire. Informațiile pe care le furnizeaza Agentia de Detectivi Heraclis sunt clare, corecte și susținute de dovezi obținute sub acoperire: fotografii, video, rapoarte scrise – tot ce aveți nevoie pentru a lua decizii strategice cu privire la siguranța familiei dumneavoastra  și la viitorul companiei pe care o conduceti. Operațiunile noastre nu lasă întrebări fără răspuns și nici o problemă nerezolvată. Investigatorii din Agentia de Detectivi Privati Heraclis colaboreaza cu firme de avocatura si asista avocatii in vederea rezolvarii cu succes a cazurilor in care acestia sunt angrenati.
Detectivii nostri cunosc legislatia si realizeaza o importanta obtinere de probe incontestabile, legale, valoroase, in timp util. Heraclis Investigatii Private nu va obtine niciodata probe in mod ilegal si nu vor pune in pericol rezultatele proceselor folosind mijloace suspecte. Detectivii din cadrul Agentiei de Investigatii Private sunt toti fosti politisti, cu vasta experienta dobandita in anii indelungati de practica, intr-o mare varietate de cazuri.

Identificare si localizare martori – Pentru a putea lua declaratia unui martor in proces, mai intai trebuie sa-l puteti identifica si localiza. Investigatorii din cadrul Agentiei de  Detectivi Privati Chisinau sunt foarte experimentati in astfel de cazuri si vor afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Colectare probe – Fie ca este vorba de marturii, fotografii, inregistrari audio/video, detectivii din cadrul Investigatii Private Chisinau Heraclis sunt constienti de importanta probelor pentru cazurile dumneavoastra. Detectivii obtin materiale foto/video/audio de calitate, deoarece au o practica indelungata si deversificata.

Rezultatele activității noastre au ajutat clienți importanți din Marea Britanie, Belgia, Germania, Spania, Italia, Franța, Israel, Statele Unite sau Rusia.

↓ MAI MULTE INFORMAȚII

Agenţia de Investigatii Private Chisinau-Heraclis

este specializată în activităţi conspirate de supraveghere operativa(filaj) şi investigaţii acoperite pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Activitatea noastră este organizată pe două specializări detectivistice principale, care sunt puse în practică de foștii ofițeri de filaj și investigații, al căror profesionalism a fost dovedit în activitatea desfășurată anterior:

 • Echipele de filaj si investigatii din Chisinau, Soroca, Orhei, Hincesti, Tiraspol, Balti si alte orase din Republica Moldova efectuează activităţi de strângere a informaţiilor detectivistice prin monitorizare conspirată continuă a persoanei investigate;
 • Investigatorii conspiraţi efectuează investigaţii pentru completarea si finalizarea activitatilor de filaj sau atunci când nu este imperios necesară efectuarea monitorizării (ex. persoane dispărute, investigaţii economice, judiciare, etc.).

La finalul activităţii, clientul nostru beneficiază de următoarele mijloace de probă:

 • Raport final de investigaţii cu toate activităţile desfăşurate de persoana investigată pe toată durata acţiunii;
 • Planşe foto color cu toate activităţile desfăşurate de persoana investigată;
 • Înregistrările foto- video pe suport magnetic cu toate activităţile desfăşurate de persoana investigată minut cu minut.
 1. Principii etice ale Agentiei de Detectivi Heraclis.
 • detectivul particular respecta si promoveaza principiile eticii si justitiei sociale;
 • detectivul particular foloseste la maximum calitatile umane si cunostintele profesionale pentru investigarea si solutionarea cazurilor preluate;
 • investigatorii respecta intimitatea, confidentialitatea si utilizarea responsabila a informatiilor obtinute in actul exercitarii profesiei;
 • detectivul particular respecta comunitatea, drepturile si libertatile omului, demnitatea acestuia;
 • detectivul particular se implica activ si, in acelasi timp, implica clientul in constientizarea intereselor sale, pentru asigurarea succesului actiunii;
 • detectivul particular consiliaza clientul pentru ca acesta sa devina constient de toate riscurile si consecintele posibile ale actiunii solicitate;
 1. Standarde profesionale ale Agentiei de Detectivi Heraclis :
 • detectivul particular ofera cunostintele, experienta, priceperile si deprinderile sale;
 • detectivul particular furnizeaza clientului informatii complete si exacte cu privire la serviciile realizate;
 • detectivul particular respecta convingerile, optiunile religioase si politice ale clientului;
 • detectivul particular actioneaza in cooperare cu clientul in aspectele ce privesc investigatia pe care o realizeaza.
 1. Principii deontologice ale investigatorilor privati ai Agentiei de Detectivi Heraclis:
 • ca investigatori privati suntem practicanti ai unei profesii liberale, independente, autonome si onorabile.
 • ca detectivi particulari stim ca activitatea noastra nu poate fi contrara reglementarilor legale interne sau celor internationale la care Republica Moldova este parte, sigurantei nationale, ordinii publice ori bunelor moravuri.
 • ca detectivi particulari suntem obligati sa pastram secretul profesional asupra datelor si informatiilor obtinute in urma activitatilor desfasurate, acestea fiind destinate exclusiv clientului, in conditiile legii.
 • ca detectivi particulari stim ca in exercitarea profesiei ne supunem legii, principiilor etice si standardelor profesionale ale Agentiei de detectivi.
 • ca detectivi particulari desfasuram activitati specifice de investigare, la cererea persoanelor fizice sau juridice, fara sa aducem atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale ale persoanei vizate.
 • ca detectivi particulari avem dreptul sa realizam investigatii in legatura cu persoanele, bunurile, faptele, datele si imprejurarile care fac obiectul acestei activitati, cu respectarea stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale.
 • ca detectivi particulari vom fi la dispozitia tuturor cetatenilor care vor solicita opinia noastra.
 • ca investigatori privati vom fi la curent cu toate legile ce ne privesc in aceasta profesie, precum si cu celelalte aspecte legale ce privesc atat domeniul public cat si cel privat si ne vom incadra in limita legii in toate imprejurarile.
 • ca detectivi particulari vom folosi metode si mijloace de investigare prin care sa nu aducem atingere normelor de drept sau drepturilor si libertatilor cetatenesti.
 • ca detectivi particulari vom fi pe deplin constienti de faptul ca, lucrand la un caz, suntem reprezentantii directi ai clientului. Conduita noastra va fi intotdeauna onorabila si profesionala, astfel incat sa nu afecteze intr-un mod negativ imaginea clientului nostru.
 • ca detectivi particulari vom face rapoarte periodice despre evolutia cazului, avand continutul si regularitatea convenite anterior.
 • ca detectivi particulari vom incerca intotdeauna sa stabilim si sa mentinem un dialog potrivit cu clientul.
 • ca detectivi particulari vom respecta intotdeauna dorintele clientului, exceptie facand cazurile in care datorita gravitatii faptelor, actelor si aspectelor descoperite suntem obligati de lege sa le comunicam institutiei legale in jurisdictia careia se incadreaza faptele respective.
 • ca detectivi particulari ne vom dedica fiecarui caz, pe care il vom duce la indeplinire cu profesionalism.
 • ca detectivi particulari stim ca nimeni nu este mai important din punct de vedere profesional pentru noi decat clientul. Ne vom servi clientul cu onestitate, integritate, loialitate si daruire, cu eficienta si profesionalism.
 • ca detectivi particulari vom manifesta probitate si constiinciozitate profesionala, scopul activitatii noastre fiind aflarea adevarului, pana in cele mai mici detalii, in cauza pentru care am fost angajati.

Dorim să vă aducem la cunoștință că cele mai veritabile, clare și pertinente informații sunt obținute prin filaj și apoi completate prin investigații acoperite. Aici investigatorul nu poate induce clientul în eroare prin relatarea unor concluzii fără susținere, rezultatul final al activității de filaj reprezintă o concluzie bine documentată însoțită de raport scris cu toate activitățile desfășurate de obiectiv, planșe foto și DVD cu toate înregistrările video și foto executate care nu lasă loc de interpretări.

Agentia de Investigatii Private Heraclis desfasoara activitati de supraveghere operativa(filaj) si investigatii in Chisinau, Soroca, Orhei, Calarasi , Ungheni, Cahul, leova, Riscani, Edinet, Ocnita Floresti, Dubasari, Bender, Stefan Voda, Comrat, Cantemir, Cahul, Gagauzia, Taraclia, Causeni, Hincesti, Nisporeni e.t.c.

Agentia Heraclis contact:

 INVESTIGATII PRIVATE

Agentia de Detectivi Chisinau detine o gama larga de servicii dedicate atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Ca atare, va oferim consultanta gratuita pentru a identifica problemele dumneavoastra si pentru a stabili, impreuna, care sunt pasii de urmat, precum si de cat timp este nevoie pentru rezolvarea cazului cu care va confruntati.

AGENȚIA DE DETECTIVI PRIVATI
HERACLIS CHISINAU

O activitate extrem de specializată pe care o accesați atunci când doriți să găsiți răspunsuri la problemele dumneavoastră în confidențialitate deplină, prin operațiuni complexe de filaj și investigare sub acoperire.

Informațiile pe care le furnizăm sunt clare, corecte și susținute de dovezi obținute sub acoperire: fotografii, video, rapoarte scrise – tot ce aveți nevoie pentru a lua decizii strategice cu privire la siguranța dvs. personală și la viitorul companiei dvs.

Operațiunile noastre nu lasă întrebări fără răspuns și nici o problemă nerezolvată. Rezultatele activității noastre au ajutat clienți importanți din Marea Britanie, Belgia, Germania, Spania, Italia, Franța Rusia, Statele Unite ale Americii și Israel

Serviciile Noastre

↓ OPERAȚIUNI DE FILAJ ȘI INVESTIGAȚII

 • Infidelitate
 • Investigatii fraude in asigurari
 • Investigatii economice, juridice, tehnice
 • investigatii in agricultura
 • Supraveghere/custodie copii
 • Colaborare institutii financiare
 • Verificare parteneri afaceri
 • Verificare angajati
 • Colaborare firme avocatura
 • Operațiuni de filaj și investigații pentru companii
 • Operațiuni de filaj și investigații pentru clienți privați

↓ CONTRAFILAJ

Contrafilaj și asigurarea securității oamenilor de afaceri și a familiilor acestora la birou, acasă sau când călătoresc, prin intermediul unor operațiuni specifice de informații, filaj și investigații.

↓ SECURITATE CIBERNETICĂ ȘI INVESTIGAȚII

 • Securitate Națională și Aplicarea Legii
 • Servicii Cibernetice Tehnice
  • Informații Amenințări
  • Testare Penetrări
  • Servicii Răspuns Urgență
 • Consultații Securitate Cybernetică

↓ ACTIVITĂȚI DE INVESTIGARE POLIGRAF

Scopul operațiunilor AGENȚIEI DE DETECTIVI HERACLIS este de a separa faptele de toți factorii irelevanți și de a descoperi adevărul – exact ceea ce contează pentru clientul nostru.

Un test poligrafic, cunoscut și ca testul detector de minciuni, măsoară și înregistrează mai mulți indici fiziologici (tensiunea arterială, pulsul, respirația etc.), în timp ce subiectul răspunde la o serie de întrebări.