Securitate cibernetica si investigatii

În mediul cibernetic nesigur de astăzi, nu este suficient să vă protejați sistemul de control în spatele soluțiilor firewall. Oferim o gamă largă de servicii profesionale pentru securitatea cibernetică și analitică, având o perspectivă puternică asupra problemelor complexe cu care se confruntă clienții noștri.

Indiferent dacă problema prevede riscuri, securitate, IT, transformări digitale sau experiența clienților, suntem aici pentru a o aborda – și pentru a livra modificările care oferă o valoare reală pe termen lung.

Oferim următoarele servicii de securitate și analiză informatică:

Securitate Națională și Aplicarea Legii

Gama noastră de soluții de informații și de comunicare este utilizată de guverne, agenții naționale de securitate și de aplicare a legii în întreaga lume pentru a detecta și a preveni crimele și a proteja cetățenii.

Investigatorii din Agentia de Investigatii Heraclis sunt specialiști în tehnologiile de comunicații și de informații, oferind o soluție completă pentru achiziția de informații, analiza informațiilor și generarea de informații.

Soluțiile noastre recunosc necesitatea de a echilibra drepturile cetățeanului cu necesitatea de a permite organizațiilor guvernamentale care au responsabilitatea de a preveni vătămarea corporală și de a investiga infracțiunile în strictă conformitate cu legislația aplicabilă.

Capacitatea noastră internă cap-la-cap este capabilă de o gamă foarte largă de scenarii de soluții, inclusiv integrarea cu sistemele existente, dacă este cazul sau lucrul cu niște componente ale unei părți terțe.

Capabilitățile noastre includ:

  • Soluții de investigație care aduc informații laolaltă pentru a crea o singură imagine de inteligență pentru corpurile de aplicare a legii
  • Oferim capabilități de apărare cibernetice naționale
  • Permite organelor guvernamentale autorizate să controleze accesul la informațiile de comunicații, în conformitate cu cadrul legal și de reglementare local, cu o varietate de opțiuni de achiziție și analiză

Servicii Tehnice Cibernetice

Vă ajutăm să înțelegeți și să vă gestionați riscul cibernetic, și ne ocupăm de tot procesul de recuperare de la atacuri cibernetice.

În plus față de gama noastră de produse informatice și servicii cloud, oferim clienților o suită de servicii tehnice cibernetice care vă ajută să vă pregătiți și să vă protejați de amenințări cibernetice, precum și ajutor specializat pentru a remedia și a răspunde la orice atac cibernetic care poate avea impact asupra afacerilor dumneavoastră. Serviciile noastre tehnice cibernetice includ:

Informații Amenințări

Echipa noastră de informații privind amenințările în domeniul cibernetic investighează și urmărește atacurile cibernetice împotriva organizațiilor din întreaga lume. Din acest motiv construim profile detaliate a campaniilor de actori cu prioritate înaltă pe care le actualizăm continuu pe măsură ce obținem noi informații.Clienții Informații Amenințări primesc atât fluxuri de date tehnice, cât și rapoarte contextualizate printr-un portal securizat.

Oferim, de asemenea, acces la experții noștri tehnici, care pot ajuta la investigarea activității suspectate de atacuri cibernetice. Aceasta include o gamă largă de activități, de la inginerie inversă profund tehnică, până la înțelegerea mai largă a situațiilor socio-politice și a analizei atribuirii. Serviciile noastre de informații privind amenințările permit atât detectarea sporită a amenințărilor, cât și conștientizarea situației.

Pe lângă raportarea periodică, experții noștri fac evaluări personalizate pentru a înțelege cum și de ce ar putea fi atacată o organizație și cine ar putea fi făptașii. Acest lucru sporește valoarea testelor de penetrare, asigurându-se că sunt efectuate în conformitate cu cele mai recente informații despre amenințări și sunt legate de contextul afacerii. Această informație bazată pe inteligență permite serviciilor de testare a penetrării să fie mai bine orientate și eficiente în abordarea lor.

Testare Penetrări

Testarea penetrării asigură faptul că produsele, aplicațiile și rețelele sunt suficient de robuste pentru a face față amenințărilor cibernetice.

Înainte de efectuarea testelor de penetrare, se pot obține informații specifice ale amenințărilor pentru a oferi o perspectivă suplimentară asupra riscurilor cibernetice contemporane. Scopul serviciilor de testare a penetrării devine apoi de a imita abordările pe care actorii reali, actuali ai amenințării pot aborda în atacarea rețelei; identificarea punctelor slabe de securitate, a vulnerabilităților și a posibililor vectori de atac în cadrul procesului. Aceste teste pot fi efectuate astfel încât să încerce să evite detectarea ori de câte ori este posibil, emulând abordarea pe care o va lua un atacator real, găsind găuri de securitate cheie care ar permite unui atacator să testeze eficiența capacităților de monitorizare a securității: cât de devreme sesizează un atac în desfășurare și cum răspund?

Acest lucru permite elaborarea de recomandări cuprinzătoare și relevante care să permită organizațiilor să determine cea mai bună modalitate de a reajusta sau aloca resurse pentru a spori în continuare protecția acestora și pentru a atenua mai eficient vectorii de atac identificați la nivel de întreprindere.

Servicii de Răspuns în caz de Urgență

Atunci când un atac cibernetic are succes asupra rețelei și a proceselor de afaceri, suntem aici pentru a vă sprijini. Oferim o gamă completă de servicii expert Răspuns Incident Cibernetic, care vă permit să acționați rapid și eficient. Combinăm abilitățile tehnice cu orientarea strategică pentru a ne asigura că o organizație ia deciziile corecte la momentul potrivit pentru a limita impactul acestor atacuri.

Echipele noastre de experți în caz de incidente utilizează cele mai bune instrumente dezvoltate intern pentru a focaliza orice anchetă incidentă asupra descoperirii faptelor critice. Dacă ați căzut victimă unui atac vizat, tehnologia noastră poate fi implementată rapid pentru a oferi vizibilitate neegalată a comportamentului malicios.

Dacă o breșă a securității dvs. a ajuns deja publică sau a atras atenția autorităților de reglementare, atunci echipa noastră vă poate ajuta să depășiți impasul prin gestionarea părților interesate interne și externe, precum și a presei.

Ne străduim să răspundem în câteva ore la un apel către linia noastră de asistență pentru incidente din întreaga lume, cu sprijinul de la distanță din unul dintre centrele noastre de excelență din Marea Britanie, SUA și Australia. De asemenea, vom interveni rapid pe site-ul dvs., sprijiniți de birourile și infrastructura BAE Systems din întreaga lume.

Consultanță Securitate Cibernetică

Serviciile noastre de consultanță oferă o înțelegere clară a expunerii organizației la atacurile cibernetice și impactul pe care îl va avea un astfel de atac asupra afacerii lor. Acest lucru le permite acestora să ia decizii de investiții informate și să pună în practică sisteme de apărare virtuale pragmatice și eficiente din punctul de vedere al costurilor.

Strategia noastră de securitate cibernetică și serviciile de consiliere, strategie și îmbunătățiri ajută cadrele și întreprinderile lor să înțeleagă și să abordeze riscurile și oportunitățile cibernetice în mod rentabil și cu întreruperi minime.

Asigurarea și conformitatea reprezintă fundamentul informațiilor eficiente. Experiența noastră și abordarea pragmatică și eficientă din punct de vedere fiscal ne permite să îi ajutăm pe clienți să dezvolte proceduri și politici care reflectă realitățile afacerilor lor. Printre clienții noștri se numără o gamă largă de departamente guvernamentale și organizații comerciale pe care le susținem în obținerea acreditării de asigurare a informațiilor.

Testarea securității este esențială pentru a determina dacă produsele, aplicațiile, rețelele și organizațiile sunt destul de rezistente la amenințările de securitate cibernetică.